Mennyibe került egy reptéri lounge belépő a Revoluttal?

Mennyibe került egy reptéri lounge belépő a Revoluttal?

A Revolut Premium és Metal előfizetőknek lehetőség van világszerte több mint 1000 reptéri váróba (lounge) belépőjegyet vásárolni.

Ezekben a reptéri várókban sokkal kényelmesebben van lehetőség várni a repülőgép indulására, a legtöbb esetben korlátlan étel- és italfogyasztás, alkoholos italok, újságok, jó minőségű WiFi internet kapcsolat, de akár telefon és fax használati lehetőség is elérhető.

Revolut Metal kártyásoknak nincs már ingyen a budapesti Mastercard Lounge

A Revolut Ultra előfizetők számára a prémium váró belépők ingyen állnak rendelkezésre. A Premium és Metal előfizetőknek pedig kedvezményes vásárlást kínál a Revolut. A reptéri váróba 8350 forintos áron van lehetőség belépőjegyet vásárolni, akár többet is, ha nem egyedül mennénk be.

Mikor éri meg?

Elsőre 8350 forint soknak tűnik egy belépőért. Azonban ha átgondoljuk, nem feltétlenül drága. Rövid, 1-2 órás átszállás esetén valóban nem igazán éri meg, azonban ha hosszabb, 3-4, akár 5, vagy több órás várakozás előtt állunk a reptéren csatlakozásra várva, akkor sokkal kényelmesebb lehet így várni. Érdemes azzal is számolni, hogy egy hosszabb, több órás várakozás során az ember valószínűleg fogyasztana folyadékot, ételt. Márpedig egy reptéri étteremben nem nehéz elkölteni 8000 forintot sem akár. Ezzel szemben a prémium váró ára tartalmazhatja a korlátlan étel- és italfogyasztást is.

A Revolut alkalmazásban kiválasztható a reptér, amelyen várakozunk és látható, mely várókba kínál belépőjegyet a szolgáltató. Ezek között lehet válogatni.

Érdemes legkésőbb az indulás előtt 2 órával, de inkább korábban regisztrálni a Smart Delay funkcióra a Premium és Metal előfizetőknek. Ezzel, ha a repülőjáratuk legalább egy órát késik, a Revolut ingyen biztosít belépőjegyet a prémium váróba. A Premium előfizetők maguk mellé egy főt, a Metal előfizetők pedig három főt vihetnek még be – viszont fontos, hogy a személyeket név szerint előre regisztrálni kell a Smart Delay-be. A helyszínen, 2 órával a tervezett indulás előtt már nem lehet lehetőség hozzáadni az alkalmazásban a járatot.

Nyaralásra készülsz és külföldön használnád a kártyád? Kérd a Revolut privát tanácsadást és felkészítelek minden eshetőségre, hogy ne kint érjen meglepetés.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!