Teljesen átalakul a Revolut app, így fog kinézni

Teljesen átalakul a Revolut app, így fog kinézni

A jövőben egy teljesen új felhasználói felületet vezet be a Revolut, ezt elsőnek az alkalmazás tesztelői próbálhatják ki.

Az új alkalmazás felület még tesztelés alatt áll, azonban nem sok kétség fér hozzá, hogy a közeljövőben mindenkinél lecserélik majd a jól megszokott dizájnt a teljesen átszabott felületre, amelyen sok mindent keresni kell majd.

Teljesen átalakul a Revolut app, így fog kinézni

A főképernyőn átalakul a számlakezelés. Egy felületre kerül az összes számla, beleértve a devizaszámlákat, a Pro számlákat, a zsebeket, széfeket és a közös számlákat. Ami Itt változatlan marad, az a korábban bevezetett widget felület lentebb.

A legalsó navigációs sávban az eddigi három gomb (Kezdőlap, átutalás, Irányítóközpont) szintén átalakul, öt elemre bővül. Megmaradt a Kezdőlap és az Átutalások, bekerült melléjük a Befektetés és a Kripto, illetve az Irányítóközpontból az Életmód szekció lett, átalakítva annak funkcióját.

Teljesen átalakul a Revolut app, így fog kinézni Teljesen átalakul a Revolut app, így fog kinézni

A bal felső sarokból elérhető Profil menüpont megmarad, viszont kis mértékben itt is átalakul a felület. A jobb felső sarokba kerül a Bankkártyák szekció, ezt megnyitva kisebb mértékben, de szintén láthatunk változást.

Nem tudni még, hogy mikor vezeti be a Revolut az új felhasználói felületet, de biztos vagyok benne, hogy nagy visszhangot fog kiváltani és két táborra oszlik majd e vélemény: azokra, akiknek nagyon tetszik és azokra, akik szerint rettenetes.

Én már elkezdtem használni, tanulni az új felületet, amelyet hamarosan beépítek a privát Revolut oktatásba is. 

Neked mi a véleményed az új felületről? Írd azt meg kommentbe a Revolut közösség csoportban, itt!

Együttműködést kötött a Lightyear és a RevB.hu

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!