Új szolgáltató vette át a Revolut Várótermek kínálatát

Új szolgáltató vette át a Revolut Várótermek kínálatát

A Revolut július végével módosított a várótermi belépők szolgáltatásán,  új partner szolgálja ki ezt a funkciót.

A DragonPass szolgáltatja immáron a prémium reptéri váró belépőit. A Várótermek funkció a Premium, a Metal és az Ultra előfizetők számára érhető el. Előbbi kettő felhasználói megvásárolhatják ezeket a belépőket, míg az Ultra tagok számára ingyen érhető el.

Az alkalmazásban rá lehet keresni a konkrét országra, reptérre és látható, hogy mely várók érhetők el. A Revolut felhasználók nem csak maguknak, hanem velük utazó társaiknak is megválthatnak belépőt a várókba. A DragonPass oldalán is elérhető egy lista, ahol megtekinthető a várótermek listája repterekre lebontva, illetve látható azok pontos nyitva tartása, kínálata.

A váltás a felhasználók számára is pozitívum lehet, hiszen a korábbi 9 ezer forintról csökkent a belépő ára, erről itt írtam.

Járatkésésnél ingyen járhat a belépő

Érdemes a Premium, Metal felhasználóknak előre regisztrálni a járatukat a Smart Delay funkcióban, hiszen legalább 1 órát meghaladó késés esetén díjmentesen kapnak várótermi belépőt a Revoluttól. A Premium tagok magukat és egy velük utazót regisztrálhatnak, míg a Metalosok három velük utazót adhatnak hozzá. A Smart Delay regisztrációt a járat tervezett felszállása előtt legalább 2 órával meg kell tenni.

Mikor érdemes várótermi belépőt venni?

Én azt szoktam mondani, hogy általában az olyan átszállásoknál, ahol több óra várakozásra kell számítani. 

Ha valaki Budapestről száll fel, ahova 1,5-2 órával a felszállás előtt megérkezik, megvehető ugyan a belépő, de igazából ezt a rövid időt gond nélkül el lehet tölteni a terminálon belül.

Új szolgáltató vette át a Revolut Várótermek kínálatát
Munich International (MUC) Airport Lounge Europe váróterem

Viszont ha egy átszállásnál 3-4, vagy akár több órát várakozunk, akkor esetleg már megfontolható lehet. Nyilván egy ilyen hosszú várakozás alatt fogyasztanánk folyadékot, ételt, erre pedig sok prémium váróban lehet lehetőségünk (érdemes ezt előre ellenőrizni) és olcsóbb lehet, mintha az éttermekben étkeznénk.

És egy-egy hosszabb járat és átszállás esetén jó, hogy egyes várók akár zuhanyzási, tisztálkodási lehetőséget is biztosítanak, valamint kényelmesebb várakozási feltételeket.

Nyaralásra készülsz és külföldön használnád a kártyád? Kérd a Revolut privát tanácsadást és felkészítelek minden eshetőségre, hogy ne kint érjen meglepetés.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!