A Lightyear születésnapi bulit tart Budapesten

Martin Sokk Lightyear vezérigazgató és társalapító

Április elején lesz 1 éve, hogy a Lightyear megjelent a magyar piacon, ezt pedig a cég egy budapesti bulival ünnepli meg.

A befektetési startup 2023. április 3-án tette elérhetővé először szolgáltatásait a magyar ügyfeleknek. Akkor még a kiemelkedően magas betéti kamatokkal emelkedett ki a fintech megoldások közül, ami miatt hamar sok érdeklődőt szerzett. Később, ahogyan a kamatkörnyezet mérsékelte a lehetőségeket, jött a bejelentés, hogy a szolgáltató rövid időn belül elindítja a TBSZ számla lehetőségét, amivel akár adómentes hozam is elérhető.

Az első hazai születésnap alkalmából április 3-án, a budapesti Create.26-ban tart egy bulit a cég, amelyet ott lesz Martin Sokk, a Lightyear társalapítója és vezérigazgatója, aki egy fél órás előadást tart, amelyen többek között a várható jövőbeli terveiről is beszél, illetve ezután lehetőség lesz 15 percben kérdéseket feltenni a vezető számára, amelyeket megválaszol. Ezután a vezérigazgató egy hazai pénzügyi mentorral, Tóth Dáviddal tart közös előadást a tőzsdei trendekkel és befektetésekkel kapcsolatban.

A Lightyear születésnapi bulit tart Budapesten

A hivatalos program networking lehetőséggel zárul pizzával és italokkal. Az esemény teljesen angol nyelvű lesz, így azoknak érdemes jönni, akiknek ez nem okoz gondot. Az esemény ingyenes, az eventbrite oldalán lehet ingyen foglalni helyet, amely feltétele a belépésnek. Ha valaki új Lightyear felhasználó, annak a jegy igénylésekor lehetősége van jelezni ezt és egy apró ajándékot is kap a cégtől cserébe.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAMFX kódot és a Lightyear díjmentesen kínál 1 000 000 forintra a valutaváltást euróra, dollárra, vagy brit fontra, amelyet utána be lehet fektetni a TBSZ számlán részvénybe, ETF-be, vagy MMF-ben a választott pénznemben.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!