Hétfő délelőtt gond volt a kártyás fizetésekkel

Országszerte gond volt a bankkártyás fizetési rendszerekkel, amely érinthette az online vásárlásokat és a bolti kártyás fizetéseket is.

Többek között a MÁVINFORM is arról számolt be, hogy a MÁV app és az Elvira felületén nem működött délelőtt a kártyás fizetés, valamint az automatáknál, a pénztárakban és a vonatok fedélzetén sem működött a bankkártyás fizetés. A hiba elhárításán külső partner dolgozott.

A kép illusztráció

Emellett hétfőn délelőtt számos más helyről lehetett panaszt látni az interneten és a FAcebookon. Volt aki azt írta, hogy a Rossmannban, más az Auchanban nem tudott fizetni. Többen úgy tudták, hogy az OTP rendszerében van gond és akadozott az OTP által biztosított kártyás fizetés és a Simple rendszere is.

A probléma részleges volt, tehát előfordulhatott, hogy működött a fizetés és az is, hogy nem. A Revolut közösség csoportban is volt olyan, aki jelezte, hogy nem tudott hétfőn délelőtt készpénzt felvenni az OTP automatából.

Úgy tűnik, hogy hétfőn délre ez a probléma megoldódott, a MÁVINFORM is frissítette tájékoztatását azzal, hogy működik már a fizetési rendszer.

Nem ez az első eset az idei évben, hogy gondok vannak az OTP rendszerében, több ilyenről is írtam korábban:

Hiba lehet az OTP Bank online kártyás hitelesítéseivel

Hibák léptek fel az OTP Bank több digitális szolgáltatásánál

Közel 3 hónap után könyvelt le tranzakciókat az OTP Bank

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!