Így fizethetsz Revolut kártyával Temu vásárlás során

Így fizethetsz Revolut kártyával Temu vásárlás során

Letarolta a magyar netet is a Temu az elmúlt egy évben. A kínai vállalat szó szerint berobbant a köztudatba és egyre többen vásárolnak a Temu.com oldalon keresztül.

Így fizethetsz Revoluttal a Temu vásárlás során.

Természetesen semmi akadálya nincs annak, ha a Temu felületén a bankkártyás fizetéshez a Revolut kártyádat adod meg, sőt ha jól használod, még extra biztonsági szolgáltatást is nyújt a Revolut.

Így fizethetsz Revolut kártyával Temu vásárlás során

Az Temu pénztár felületén tudjuk hozzáadni a bankkártyát a fizetéshez. Itt a klasszikus adatokat kell megadni, a kártya számát, a rajta szereplő nevet, a lejárati időt és a CVV számot.

Így fizethetsz Revolut kártyával Temu vásárlás során

Extra biztonság az egyszer használható kártyával

A Revolut kínál egy egyszer használható virtuális kártyát (a bankkártyák között a legfelső, rózsaszín színű). Erről azt kell tudni, hogy egy fizetést követően megváltozik a kártya száma és nem lehet azonos adatokkal újból fizetni. Ez segít megvédeni a felhasználót az online csalásokkal szemben.

A Temu felületén is lehet fizetni az egyszer használható Revolut kártyával, arra kell figyelni, hogy a tranzakció nem működik akkor, ha kéred a kártya elmentését. Szóval ebben az esetben ne nyomj rá a kártya későbbi mentésére. Egy napon belül 5 alkalommal lehet egyszer használható kártyát használni, ennyiszer generálja újra azt a Revolut.

Így fizethetsz Revolut kártyával Temu vásárlás során

Ha valaki rendszeresen, vagy gyakran vásárol a Temu-n, akkor nem muszáj az egyszer használható kártyát használnia. Én azt szoktam javasolni, hogy a netes tranzakciókra ne használják a felhasználók a fizikai kártyát, helyette ingyen igényelhető többször használható virtuális kártya, ami tökéletesen használható a Temu vásárlások kifizetésére. Ezt el is lehet menteni akár a Temu felületén, így nem kell minden alkalommal bepötyögni a fizetéshez a kártya adatokat.

A fizetés során a Revolut alkalmazásban fel fog ugrani a 3DS hitelesítés igénye, be kell lépned az alkalmazásba és jóváhagyni a tranzakciót – ennek hiányában a fizetés és a megrendelés sikertelen lesz. (Egyes esetekben nem kér a Revolut külön 3DS hitelesítést.)

A visszatérítés is megérkezik

Ha a jövőben esetleg nem érkezne meg a termék, az hibás lenne, vagy egyéb indokolt okból kérnél visszatérítést (refund) a Temun, a pénz vissza fog érkezni a Revolut fiókodra. Akkor sincs probléma, ha idő közben lejárna a kártya érvényessége, vagy az egyszer használatos kártyát adtad meg, ezen esetben is megérkezik a visszatérítés.

Szeretnéd tudatosabban használni a Revolutodat? Nem értesz benne valamit? Esetleg problémába akadtál? Kérj privát Revolut tanácsadást és segítek!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!