Itt a Revolut 1inch kvíz, ingyen tokenek a tanulásért

Itt a Revolut 1inch kvíz, ingyen tokenek a tanulásért

Újabb kriptós oktatást és kvízt kínál a Revolut, amiért ingyenes tokeneket ad több száz, vagy ezer forint értékben.

Itt a Revolut 1inch kvíz, ingyen tokenek a tanulásért

Ez úttal a 1inch nevű tokenről lehet tanulni három leckében és mindegyik végén található egy kvíz, amely kitöltéséért és a helyes válaszokért jutalom jár, ingyen tokenek. A Polkadot kvízhez hasonlóan, eltérő összegű tokeneket kapnak a felhasználók. Hazánkban is van, aki néhány száz forintot kap a három kvíz kitöltésével és több ezer forintot is kaphat más, nem osztja meg a Revolut, hogy kit, mi alapján “áraz be”.

A Polkadot kvíz is kitölthető még ingyen tokenekért.

Ezt követően a megkapott kriptovaluta szabadon felhasználható, akár átváltható fiat pénznemre, vagy váltható más kriptovalutára is. Ezeknek díja lehet a Revolut csomagtól függően.

Az oktatóanyagok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem tekintendők befektetési tanácsnak. A kriptopénzek értéke nagy mértékben ingadozik. A tőke kockázatnak van kitéve. A kriptopénzek nincsenek törvényileg szabályozva. A tartalom elérésével kijelented, hogy nem vagy amerikai állampolgár.

1000 forint jár az új RECASH felhasználóknak a pénzvisszatérítés mellé

Más befektetések is érdekelnek? Próbáld ki a Lightyeart! Használd az ADAM10 kódot, hogy befektetésed után 10 dollár jóváírást kapj, amelyet befektethetsz. A részletekről itt olvashatsz.

A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatások nyújtója a Lightyear (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://golightyear.com/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!