A Lightyear bevezette az MMF befektetéseket – új lehetőségek a pénzpiacokon

A Lightyear bevezette az MMF befektetéseket - új lehetőségek a pénzpiacokon

A Lightyear bejelentette, hogy Magyarországon is elindította a BlackRock Money Market Fund (MMF) befektetéseket. A BlackRock pénzpiaci alapjaiba kínál befektetési lehetőséget, immáron a magyar piacon is. Ez új pénzpiaci eszközökkel bővíti ki a Lightyear kínálatát, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy hozamot termeljenek befektetéseikből.

Az MMF-ek, vagyis a pénzpiaci alapok, olyan befektetési termékek, amelyek alapvetően rövid lejáratú, viszonylagosan alacsonyabb kockázatú eszközökből állnak. Ezek az alapok a pénzpiacokon elérhető legstabilabb eszközöket tartalmazzák, például állampapírokat, rövid lejáratú kötvényeket és banki kötvényeket. Az MMF-ek a likviditás és a stabilitás kombinációját kínálják a befektetőknek. Ez vonzó cégek és intézmények számára, amelyeknek gyakori a szükségük könnyen hozzáférhető készpénzre a napi működéshez viszont már az egyéni ügyfelek is hozzáférhetnek ehhez a befektetési lehetőséghez.

A Lightyear bevezette az MMF befektetéseket - új lehetőségek a pénzpiacokon

 Lightyear hétköznapi befektetők számára is hozzáférést nyújt az MMF-ekhez, egyszerű befektetési élményt biztosítva. A Lightyear által bevezetett BlackRock MMF-ek egyedi lehetőséget nyújtanak a hétköznapi befektetők számára, hogy hozzáférjenek a AAA értékelésű BlackRock MMF-ekhez. A BlackRock a világ vezető vagyonkezelő vállalata, és kiterjedt tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik az MMF-ek terén. A vállalat széles választékú pénzpiaci alapokat kínál, amelyek lehetővé teszik a tőkéjük likvid és hatékony kezelését, miközben minimális kockázatot vállalnak más elérhető eszközökhöz viszonyítva, mint amilyenek a részvények, vagy az ETF-ek. Jelenleg az MMF-ek amerikai dollárban (USD), brit fontban (GBP) és euróban (EUR) érhetők el.

Ez az új lehetőség az ügyfelek számára nemcsak egyszerűsíti a pénzügyi műveleteket, hanem egyúttal hozamot is generál a készpénzükre. Az MMF-ek általában egy stabil hozamot kínálnak , ami vonzóvá teszi az olyan befektetők számára, akik a tartalékaikat hatékonyan szeretnék befektetni. Bár a hozam napi szinten változik, átlagosan mindig meghaladja a bankok által elérhetővé tett kamatot.

Az MMF-ek használata mind a kezdő, mind a tapasztalt befektetők számára előnyös lehet, és a Lightyear és a BlackRock együttműködése lehetővé teszi a magyar felhasználók számára, hogy könnyen hozzáférjenek ehhez a pénzügyi eszközhöz. Az MMF-ek befektetései 1 EUR/USD/GBP-től érhetők el. A költségeket nézve, a BlackRock 0,10%-os díjat számol fel, míg a Lightyear 0,09-0,30%-os díjat, függően a befektetett összeg mértékétől.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? Regisztrálj most, az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak)!

Együttműködést kötött a Lightyear és a RevB.hu

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!