Revolut meghívós hiénák lepték el az internetet

Októberben megváltozik több ponton a Revolut ÁSZF

Azzal, hogy a Revolut komoly pénzt fizet a tagoknak, ha új felhasználókat szerezzenek nekik, kialakult Magyarországon egyfajta hiéna rendszer, amely részeként sokan próbálják beszervezni az embereket, hogy regisztráljanak a Revolutra akkor is, ha egyébként valójában nem volna rá szükségük.

Októberben megváltozik több ponton a Revolut ÁSZF

2019-ben még csak 1500-3000 forintot fizetett ki a Revolut, ha valaki meghívta egy ismerősét és az regisztrált. 2022-re ez az összeg már 12500 és 15000 forint között van, cserébe a feltételek is komolyabbak lettek, már nem elég regisztrálni, hanem többek között kártyát kell rendelni és azokat többször használni is valós vásárlásoknál.

Emellett tovább emeli a tétet, hogy a Polkadot kriptokvízzel további komoly összegeket lehet “ingyen” megkapni, egyes felhasználóknál akár több mint 5000 forintot ér a kvíz kitöltése. 

Az így akár 15-20 ezer forintra hízó pénzösszeg különböző megoldásokat hozott azoknak a hiénáknak, akik így próbálják behozni az embereket a rendszerbe.

Egy talán még racionálisabb megoldás, amit az egyik debreceni csoportban szerettek volna posztolni, amikor egy fiatal tag (név nélküli) posztban osztotta meg, hogy ő is kapna pénzt a regisztrációért és ebből szeretné finanszírozni a jogosítványszerzését. Ha ezzel a móddal be tud húzni 30-40 új regisztrálót, akik teljesítik is a szükséges feltételeket, valóban szerezhetne nagyjából fél millió forintot “ingyen”, amely már elég lehet egy jogosítványra.

Revolut meghívós hiénák lepték el az internetet

Ennél sokkal pofátlanabb egy másik próbálkozás, ahol diákmunkaként próbálják kiszervezni a felhasználógyűjtést, már célirányosan kínálva a 15 ezer forint jóváírási összeget és az 5600 forintot kvíz bevételt is. Egy-egy diáknak ez akár szimpatikus is lehet, de érdemes azzal is számolni, hogy ők is csak 18 év felett regisztrálhatnak, fizetniük kell a kártya rendelésért. 

Revolut meghívós hiénák lepték el az internetet

A Revolut regisztráció esetén az ilyen hiéna próbálkozások miatt rendkívül fontos két dolgot figyelembe venni

Ne azért regisztrálj a Revolutra, mert valaki azt mondja, hogy szükséged van rá, vagy mert pénzt kaphatsz érte. Ez egy pénzügyi szolgáltatás, akkor regisztrálj rá, ha valóban szükséged van a használatára! Ne fizess elő magasabb csomagra csak azért, mert esetleg azt mondják, hogy ezzel jobban járhatsz. Légy tudatos vásárló, fontold meg a döntésed, gondolt át, hogy szükséged van-e, rá, illetve előtte olvass véleményeket, gyűjts információkat. Erre kiváló a Revolut közösség Facebook csoport is.

Ne add át másnak a Revolut fiókod, vagy kártyád. Ha pénzt ajánlanak azért, hogy regisztrálsz a Revolutba, de szeretnék utána használni a fiókodat, ne add át. A Revolut egy EU-s szabályozásoknak megfelelő pénzügyi szolgáltató, egy bank. A TE saját adataiddal regisztrálsz, hitelesíteni kell minden adatodat. Ha átadod a fiókod feletti irányítást, vagy a kártyát másnak, azzal akár tudtodon kívül sodorhatnak bűncselekménybe is, amelyért neked is felelni kell.

Röviden: Ne dőlj be a Revolut meghívós hiénáknak!

Az MLM-es ügynökök módjára szaporodó meghívós hiénák miatt a Revolut közösség csoportban is meg kellett hozni korábban egy olyan szabályt, hogy a meghívó bónuszokkal kapcsolatos tartalmak tiltott kategóriába kerültek, ezzel is szerettem volna csökkenteni a lehetőségeket ötletet gyűjteni hogyan lehet bővíteni ezt a tevékenységet.

Új Revolut felhasználó vagy még és megismerkednél a rendszerrel és a működésével még mielőtt komolyabban használnád? Ez tetszeni fog akkor neked:

Ismerd meg a Revolut használatát privát oktatás keretein belül

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!