Van már olyan ATM, amely figyelmezteti a Revolut Metal kártya tulajdonosokat

Korábban írtam arról, hogy egyes ATM-eknek problémái támadhatnak a Revolut Metal csomaghoz járó fém kártyával. Az egyik ATM-nél kreatív módon jelzik is már ezt.

Budapesten az ÁRKÁD-ban lévő OTP automatára került ki egy felragasztott papír, amelyen tájékoztatják a Revolut felhasználókat, hogy a Metal kártyájukat kizárólag érintéssel használják, azaz ne dugják be az ATM-be. A Revolut közösség Facebook csoport egyik tagja, György találta és fotózta a figyelmeztetést március végén. Valószínűleg azért is került ki a figyelmeztetés az automatára, mert már több alkalommal kellett Metal kártyát kibányászni belőle.

Van már olyan ATM, amely figyelmezteti a Revolut Metal kártya tulajdonosokat
Forrás: Revolut közösség, R. György

Miért problémás bedugni?

A Revolut Metal kártyája egy, a plasztikhoz képest sokkal nehezebb, 18 grammos fém kártya. Egyes ATM-ek szerkezete nem kezeli jól a fém kártyákat és megakadhat benne a kártya. Ezzel egyrészt a felhasználó is elbúcsúzhat jó eséllyel a kártyától, illetőleg az ATM sem lesz használható másnak addig, amíg nem érkezik ki a karbantartó hozzá.

Ez a probléma nem kizárólag a Revolut felhasználókat érinti, bármely más bank, vagy szolgáltató fém kártyája is hasonlóképpen járhat. Azért kerülhettek előtérbe a Revolut felhasználói, mert az ő esetükben könnyebben, alacsonyabb áron lehet hozzájutni a Mastercard World Elite kategóriás fém kártyához a Metal előfizetés segítségével.

Tudtad, hogy külföldi út előtt már Magyarországon is vehetsz fel akár költségek nélkül is eurót? Ennek menetéről ebben a cikkben írtam.

Nyaralásra készülsz és külföldön használnád a kártyád? Kérd a Revolut privát tanácsadást és felkészítelek minden eshetőségre, hogy ne kint érjen meglepetés.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!