Itt a Curve 2.0 a megújult Launchpad felülettel

Itt a Curve 2.0 a megújult Launchpad felülettel

A Curve bejelentette az alkalmazása nagy átalakítását. A fintech cég saját bevallása szerint ahogy egyre több funkciót tettek elérhetővé, úgy vált egyre bonyolultabbá az applikáció. Ezért itt a Curve 2.0, benne az új Launchpad felülettel.

Azért óriási változást nem kell keresni, közel sem lesz akkora nagy dizájn váltás, mint amire a Revolut is a készül. 

Gyakorlatilag most két részre osztották az alkalmazást. Megmaradt a Wallet rész, ahol elérhetők a kártyák és a tranzakciók – itt nem történt semmi változás. Az újdonság a Launchpad, azaz “Irányítópult”. Itt ikonokon keresztül érhetők el a különböző funkciók, beállítások. A dizájn kicsit leegyszerűsített, közel sem annyira futurisztikus, mint amit megszokhattunk más alkalmazásokban 2023-ban, de a cél itt az egyszerűsítés volt.

Itt a Curve 2.0 a megújult Launchpad felülettel
Az új Launchpad a jobb oldalon

Mi az a Curve?

A Curve egyfajta ernyőkártya szolgáltatás. Kínál egy klasszikus Mastercard debit kártyát. E mögött nincs betéti számla, hanem a Curve alkalmazásban lehet felvenni a különböző bankkártyákat és beállítani, hogy mikor, melyikről történjen a tranzakció.

Előnye, hogy nem kell több PIN kódot megjegyezni, elég csak a Curve kártyának a kódját tudni, illetve nem kell hogy több kártya is nálunk legyen. Emellett persze kínál több más szolgáltatást is, akár kedvezményes valutaváltást a fizetés során, az előfizetéses csomagokban elérhető biztosítás, reptéri prémium váró belépő és egyéb extrák is. 

A Curve kártya jól jöhet olyan helyeken, szolgáltatóknál is, amikor valamiért nem fogadják el a Revolut kártyáját. Ilyen lehet például egyes Wizz Air járatok fedélzeti ellátása, vagy akár az Elli elektromos autó töltő szolgáltatás.

Nyaralásra készülsz és külföldön használnád a kártyád? Kérd a Revolut privát tanácsadást és felkészítelek minden eshetőségre, hogy ne kint érjen meglepetés.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!