Jelentősen csökkentette a készpénz befizetési lehetőséget a Revolut

Készpénz befizetés a Revolutra?

A készpénz befizetés a Revoluton továbbra is csak a felhasználók kis számának érhető el, most viszont változtak a hozzá tartozó limitek.

A Paysafecash szolgáltatón keresztül kínál készpénz befizetést a Revolut egyes felhasználóknak. Pillanatnyilag ez még teszt jelleggel fut továbbra is, ezért a legtöbb magyar felhasználó nem érheti még el. Azok, akik igen, új limittel használhatják.

Eredetileg egy tranzakcióban maximum 307 000 forint volt befizethető, azonban ezt 290 000 forintra csökkentette a Revolut Bank. Előzőleg a napi limit is ennyi lehetetett (maximum 3 részletben), viszont eltörlésre került mostantól a feltöltések száma.

Itt vannak az első Revolut készpénz tapasztalatok

Jelentősen lecsökkent azonban a havi és éves befizetési lehetőség. Eddig havonta maximum 1 300 000 forint volt befizethető, ezt a Revolut naptári hónaponként maximum 290 ezer forintra csökkentette. Az éves feltöltési lehetőség is drasztikusan vissza lett vágva. Eredetileg még 7 500 000 forintot lehetett éves szinten befizetni készpénzben, az új limitet követően azonban már csak 1 900 000 forint a maximum, aminek befizetésére lehetőséget kínál egy naptári évben a Revolut.

A magyar felhasználók továbbra is kizárólag magyar forintot fizethetnek be és csak Magyarország területén, a támogatott kereskedőknél.

A készpénz befizetése nem ingyenes a Revoluton. Azért 2,5%-os díjat számol fel a Revolut, azaz példaként, ha 100 ezer forintot fizetnél be a boltban a Revolut számládra, arról a bank 2500 forintot fog levonni feldolgozási költségként.

Fontos, hogy a fenti változás kizárólag a készpénz befizetéseket érinti. A kártyás befizetést az alkalmazáson keresztül nem.

Itt vannak az első Revolut készpénz tapasztalatok

A Revolut továbbra sem közölt információt arról, hogy mikor vezeti be a szolgáltatást a felhasználók széles körének. Jelenleg körülbelül 1,3 millió magyar ügyféllel rendelkezik a Revolut Bank UAB, azonban közülük csak egy nagyon kis bázis tudja tesztelni a szolgáltatást egyelőre.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!