Lightyear: Jön a TBSZ számla, már feliratkozhatsz a várólistára

Lightyear: Jön a TBSZ számla, már feliratkozhatsz a várólistára

Még szeptemberben, egy rendezvényen hangzott el először az, hogy a Lightyear dolgozik a Tartós Befektetési Értékpapírszámla (TBSZ számla) bevezetésén Magyarországon. Úgy tűnik, még idén elindul egy szűk körű tesztelés a magyar felhasználók számára.

Lightyear TBSZ számla

Aki már Lightyear felhasználó és a legfrissebb app verziót használja, annak megjelent a Portfólió oldalon egy értesítés, mi alapján hamarosan indul a Lightyear TBSZ számla, amely akár 0%-os adózást kínál a befektetések után.

Lightyear: Jön a TBSZ számla, már feliratkozhatsz a várólistára
A portfólió oldalon látható a jelzés, hogy érkezik a Lightyear TBSZ számla

A TBSZ számla nyitás lehetősége 2024. januárban indul minden felhasználó számára. Előtte viszont egy béta tesztelést indít december Lightyear 500 felhasználónak. Ebbe a szűk körű béta csoportba azon felhasználók kerülhetnek be, akik a legtöbb barátjukat hívják meg a Lightyear várólistára.

A TBSZ számlát minimum 25 000 forintos befektetéssel lehet elkezdeni és később bármikor kivehető az összeg. A TBSZ azok számára lehet ideális megoldás, akik 3-5 éves időtartamban gondolkodnak a befektetésükkel, hiszen a TBSZ számlán befektetett pénz után realizált haszonból kevesebbet kell adózni, 3 év után csak 10%-ot, míg 5 év után 0%-ot. Ha valaki hamarabb venné ki az összeget, akkor természetesen lehetősége van rá és a hagyományos módon kell adóznia utána.

Lightyear: Jön a TBSZ számla, már feliratkozhatsz a várólistára
Már lehet jelentkezni a Lightyear TBSZ várólistára!

A béta tesztelés várhatóan 2023. december közepén indul, ennek várólistájára lehet feliratkozni 2023. november 15-től.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? Regisztrálj most, az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak)!

Együttműködést kötött a Lightyear és a RevB.hu

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!