Magyar cégek számára is befektetést kínálhat a jövőben a Lightyear

Magyar cégek számára is befektetést kínálhat a jövőben a Lightyear

Érkezhet Magyarországra is a Lightyear Business számla, amelyet kifejezetten cégeknek, gazdasági társaságoknak szán a startup.

Tavasz óta érhető el a felhasználóknak Magyarországon a Lightyear, amelyen több mint 3500 nemzetközi részvény, ETF-ek és MMF-ek érhetők el, valamint a be nem fektetett pénzre is betéti kamatot fizet, 2024. elején pedig TBSZ számla nyitására is lehetőséget kínál.

Magyar cégek számára is befektetést kínálhat a jövőben a Lightyear

Most azonban felbukkant az appon egy felület, amely a cégek számára kínálna befektetési lehetőséget. Megkérdeztem a Lightyeart és kiderült, hogy Magyarországon jelenleg nincs még lehetőség üzleti fiókot nyitni, jelenleg több más országgal együtt itt is csak felmérik a terepet, hogy mennyi vállalat érdeklődik iránta, majd ez alapján döntenek mely országban vezetik még be ezt.

Ha tehát a jövőben egy magyar cégvezetőt érdekelne befektetési lehetőség, akkor a saját, privát Lightyear fiókjában tud feliratkozni  a várólistára. Ehhez az app bal felső sarkában a profil ikonra kell kattintani, majd a felhasználói információk alatt található “Open a Business Account” gombot megnyomni. Ezután a Get started gombot kell megnyomni, végül megadni a cég nevét és mely országba van bejegyezve. A Lightyear az igények alapján priorizál és ha lehetőség van üzleti fiókot nyitni, értesíteni fogja az érintett cég tulajdonosát.

Magyar cégek számára is befektetést kínálhat a jövőben a Lightyear

Az üzleti számlák nem csak a részvényekhez férnek hozzá, hanem akár a BlackRock által biztosított MMF-ek (Money Market Funds-ok) kínálatához is, amelyek alacsonyabb kockázat mellett kínálnak kamatot.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? Regisztrálj most, az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak)!

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Együttműködést kötött a Lightyear és a RevB.hu

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!