Plakátkampányt indított Budapesten a Lightyear

Utcai plakátkampányt indított Budapesten a Lightyear

A Lightyear januárban indította el az ingyenes TBSZ számla nyitási lehetőséget a felhasználóknak és intenzív kommunikációs kampányba is fogott ennek kapcsán.

Utcai plakátkampányt indított Budapesten a Lightyear

Már az év elején látni lehetett közösségi média hirdetéseket a témában, illetve több magyar szakmai lapban szponzorált megjelenéseket. Ezt követően pedig február végén Budapesten az utcákon tűntek fel a befektetési szolgáltató reklámjai.

Különböző plakát helyeken és citylight felületeken kezdett el hirdetni a Lightyear, jelezve, hogy elérhető Magyarországon az ingyenes tartós befektetési számla szolgáltatása, amellyel akár adómentes hozamot is el lehet érni.

A Lightyear közösség egyik tagjától, Somától is kaptunk egy fotót, ő az egyik budapesti metróállomáson kapta le a kihelyezett reklámot.

Utcai plakátkampányt indított Budapesten a Lightyear

A szolgáltató TBSZ számla ajánlata azért különleges a piacon, mert ingyenes a megnyitása, a fenntartása és később a lezárása is, ráadásul forint mellett dollár, euró és brit font pénznemeket is kezel, hasonló kondíciók pedig nem érhetők el a többi banknál, vagy brókernél.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAMFX kódot és a Lightyear díjmentesen kínál 1 000 000 forintra a valutaváltást euróra, dollárra, vagy brit fontra, amelyet utána be lehet fektetni a TBSZ számlán részvénybe, ETF-be, vagy MMF-ben a választott pénznemben.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Minden, amit tudnod kell az ingyenes Lightyear TBSZ számla nyitásáról, feltételeiről

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!