Zsebek: átalakult a Revolut Széfek funkciója

Zsebek: átalakult a Revolut Széfek funkciója

A Revolut 10 felületével nagyobb átalakulás jött a Széfek funkciónál, hiszen új nevet és új elhelyezkedést kapott.

Revolut Széfek helyett Zsebek

Korábban ez két, egymástól különálló funkció volt. A Széfekbe lehetett egyénileg, vagy csoportosan pénzt gyűjteni. A Zsebek hasonló funkciót látott el, viszont elsősorban a kifizetendő számlákra lehetett előre készülni vele.

A Revolut is belátta, hogy a két funkció így jelentős átfedésben van és a 10-es főverzióval, amely teljesen új felületet kapott összevonta őket. A Széfek elnevezés teljesen eltűnt és helyette a Zsebek használhatók.

Itt találhatók a Zsebek (lánykori nevén: Széfek)

Az alkalmazást megnyitva, a főképernyőn a Számlák gombot kell megnyitni és itt, lentebb található meg a Zsebek részt, benne az összes, már létrehozott zsebbel.

Zsebek: átalakult a Revolut Széfek funkciója
A számlák között kell keresni a jövőben a Zsebeket

Ha új Zsebet szeretnénk létrehozni, akkor alul a +Hozzáadás gombot megnyomása után kell a menüben kiválasztani a Zsebek opciót. Itt utána eldönthetjük, hogy milyen Zsebet hoznánk létre.

Revolut Zsebek típusai

Zsebek: átalakult a Revolut Széfek funkciója
Immáron háromféle Zseb érhető el
  • Személyes: csak a felhasználó fér hozzá a Zsebhez, a benne lévő pénz nem használható fel fizetésre addig, amíg nem veszi ki a Zsebből.
  • Csoportos: A megjelölt Revolut felhasználók férnek hozzá a Zsebhez, a benne lévő pénz nem használható fel fizetésre addig, amíg nem veszi ki a Zsebből.
  • Számlák: csak a felhasználó fér hozzá a Zsebhez. A Zsebben beállíthatók azon ismétlődő fizetések, amelyeket fizetni szeretnénk belőle. A beállított ismétlődő fizetéseket ebből a Zsebből vonja le. Ha nincs elegendő pénz a zsebben, akkor a főszámláról vonja le.

A zsebek funkciói érdemben nem változtak, a korábbi app verziókhoz képest ugyan úgy elérhető az automatikus átutalás, vagy éppen az aprópénz megtakarítása funkciók.

Zsebek: átalakult a Revolut Széfek funkciója
Végre jól működik a Számlák zseb

A Zsebek továbbra sem kamatoznak. A Megtakarítások funkció Magyarországon jelenleg nem érhető el, így nincs betéti kamat az itt tárolt pénzre, egyik pénznem esetében sem. Betéti kamatért érdemes megnézni inkább a Lightyeart, amely forint, euró, dollár és font esetén fizet havi rendszerességgel éves kamatot a nem befektetett pénzre.

Túl idegen a Revolut 10 felülete? A privát tanácsadás segít megismerni és átlátni a teljes felületet.

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!