Születésnapi meglepetéssel rukkolt elő a magyar piacon a Lightyear

Elindult a Lightyear TBSZ számla béta tesztelése

Pont egy éve, 2023. április 03-án indult el a Lightyear szolgáltatása Magyarországon. Az első évfordulót ünnepelve, végre megérkezett a magyar lokalizáció az alkalmazásba.

A Lightyear alkalmazása eddig csak angol nyelven működött, most viszont az alkalmazás frissítésével már magyar nyelven is tud az app. Emellett néhány apróbb felületi változás is megjelent.

A felhasználók kérése is volt az applikáció magyar nyelvű elérhetősége, amelyet amolyan évfordulós meglepetésként hozott el a befektetési startup. Bár az app használata annyira egyszerű, hogy alapszintű angol nyelvismerettel is használható, mégis sokaknak könnyebb lesz az, hogy elérhetővé vált a magyar nyelv a mobil- és webalkalmazásban (a teljes honosítás az elkövetkező hetekben készül el).

Születésnapi meglepetéssel rukkolt elő a magyar piacon a Lightyear

Ezzel párhuzamosan a Lightyear.com weboldalon is elérhető lett a magyar nyelv, így aki azon keresztül használja a befektetési szolgáltatásokat, ugyanúgy elérheti magyarul.

Emellett április 3-án tart ingyenes évfordulós bulit is a Lightyear, ahol részt vesz a cég vezérigazgatója és társalapítója, Martin Sokk is.

A elsőnek azzal vált népszerűvé, hogy magas kamatot fizetett a számlán lévő nem befektetett  forintra, dollárra, fontra és euróra, majd idén januárban elérhetővé vált az adómentes hozamot biztosító TBSZ számla nyitási lehetőség is.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAMFX kódot és a Lightyear díjmentesen kínál 1 000 000 forintra a valutaváltást euróra, dollárra, vagy brit fontra, amelyet utána be lehet fektetni a TBSZ számlán részvénybe, ETF-be, vagy MMF-ben a választott pénznemben.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!