Elindult a Lightyear TBSZ számla béta tesztelése

Párnapos csúszás után elindult a Lightyear TBSZ számla béta tesztelése Magyarországon.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltam, a Lightyear 500 felhasználó számára biztosít lehetőséget arra, hogy már 2023-ban megnyissák a TBSZ számlát és azt elsőként teszteljék. A többi felhasználó számára 2024. januárjában válik elérhetővé a tartós befektetési számla nyitásának lehetősége.

Elindult a Lightyear TBSZ számla béta tesztelése

Emailben kaptak értesítést azok a felhasználók, akik bekerültek az 500-as listára. Ők már most megnyithatják a TBSZ számlájukat. Fontos tudni, hogy 2023. december 31-ig van lehetőség pénzt befizetni erre a TBSZ számlára, utána nem lehet (csak kivenni).

A béta tesztelők pár héten belül kérdőívet is kapnak, amiben megoszthatják a tapasztalataikat, azt hogy esetleg milyen hibát fedeztek fel, ezzel segíthetik a fejlesztést.

Kérdésed merült fel a Lightyearrel kapcsolatban? Akkor várunk a felhasználók Facebook csoportjába, ahol segítséget és választ kaphatsz!

Még nem vagy Lightyear felhasználó? Regisztrálj most, az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak)!

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Minden, amit tudnod kell az ingyenes tartós befektetési számla nyitásáról, feltételeiről

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!