Nagy előnyt jelent a Lightyear TBSZ számlájának béta tesztelése

Nagy előnyt jelent a Lightyear TBSZ számlájának béta tesztelése

Ahogyan korábban írtam róla, hamarosan érkezik a Lightyear TBSZ számla lehetősége. A cég egy várólistát indított, illetve az első 500 felhasználó még idén élhet a lehetőséggel.

Egy évet nyerhet az első 500 tag

A nagyközönség számára 2024. elején indul el a TBSZ számla nyitási lehetőség a Lightyearen. Viszont 500 magyar felhasználó lehetőséget kap arra, hogy amolyan béta tesztelőként még idén megnyissák az appban a Tartós Befektetési Számlát.

Ez azért nagyon fontos, mert a TBSZ számlák esetén az első naptári év a gyűjtőév. A megnyitás évében van lehetőség a számlára pénzt helyezné és azt 5 év után kivenni a hozamokkal együtt, adómentesen.

Mi az a TBSZ számla? Ezt érdemes tudnod róla!

Az első ötszáz tesztelő felhasználó tehát még 2023-ban nyithatja meg a számláját, így nekik az idei év lesz a gyűjtőév, míg a többi felhasználónak a 2024-es lehet az. Emiatt a béta tesztelő 500 felhasználó számára egy egész évvel hamarabb válik elérhetővé az adómentes pénzfelvétel lehetősége.

Lightyear: Jön a TBSZ számla, már feliratkozhatsz a várólistára
Már lehet jelentkezni a Lightyear TBSZ várólistára!

Hogyan lehet valaki Lightyear TBSZ számla béta tesztelő?

A Lightyear bejelentése szerint, már fel lehet iratkozni a TBSZ számla várólistájára. Azok, akik ezt megteszik, elsők között kapnak értesítést 2024. elején, ha elindult a számla regisztráció mindenkinek.

Emellett pedig azon felhasználók, akik a legtöbb ismerősüket hívják meg (és azok regisztrálnak is) a Lightyearre, bekerülhetnek az idei béta tesztelésre. Magyarul tehát azt az 500 felhasználót választja ki a Lightyear a 2023-as TBSZ számla nyitásra, akik a legtöbb felhasználót hozzák november 15. és december 14. között a platformra.

A várólistára történő feliratkozást követően a gombot megnyomva megjelenik egy képernyő, amely jelzi, hogy a felhasználó hanyadik ezen az 500 fős listán. Fontos, hogy ez változhat bármikor, hiszen ha meghív embereket, akkor előrébb kerülhet, ha viszont mások hívnak meg több embert, akkor leelőzhetik őket.

Minden, amit tudnod kell az ingyenes Lightyear TBSZ számla nyitásáról, feltételeiről

Még nem vagy Lightyear felhasználó? Regisztrálj most, az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak)!

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Együttműködést kötött a Lightyear és a RevB.hu

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!