Van új Revolut kripto kvíz, ezúttal a Polkadot és a stake a fő téma

Van új Revolut kripto kvíz, ezúttal a Polkadot és a stake a fő téma

Újabb kripto oktatási leckét tett közzé a Revolut, amely ezúttal a Polkadot tokennel és a stakeléssel foglalkozik.

Még 2022-ben indította a Revolut a Learn & Earn programot, amely keretein belül oktatási anyagokat készített bizonyos kriptós témákban és azoknak, akik azt megtanulták és kitöltöttek egy kvízt, tokeneket adott több száz, vagy több ezer forint értékben.

Előbb a Polkadot tokenről volt egy átfogóbb oktatás, majd jött a 1INCH tokenről is egy később. Most a legújabb, harmadik oktatásban ismét a Polkadot a főszereplő, illetve a Revolut új funkciója a Stakelés, azaz amikor leköthetők a tokenek és azért kamatot fizethet a Revolut. Az új, két részre osztott leckében két háromkérdéses kvíz is szerepel, amelyek  helyes megválaszolása után jellemzően párszáz forint értékű Polkadot tokent ad a Revolut a felhasználóknak.

Revolut Kriptovaluta kvíz válaszok (Polkadot stakelés)

Fontos kiemelni, hogy a Revolut nem tudja garantálni a kamatot, illetve azt sem, hogy a befektetés megtartja az értékét a lekötés alatt. Emellett a teljes befektetés elveszhet. Fontos tudni, hogy egyes esetekben akkor sem lehet kivenni bizonyos ideig a lekötött tokent, ha közben az jelentős értéket veszít, emiatt nem javaslom a stakelést, ha bárki így mégis megpróbálja, előtte gondolja át ezt teljesen.

Nem csak a kriptókról tanulnál, hanem magáról a Revolut használatáról is? Ebben segít neked a privát oktatás!

Más befektetések is érdekelnek? Próbáld ki a Lightyeart! Használd az ADAM10 kódot, hogy befektetésed után 10 dollár jóváírást kapj, amelyet befektethetsz. A részletekről itt olvashatsz.

A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatások nyújtója a Lightyear (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://golightyear.com/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!