Frissült a Lightyear Széf, már a kamatot is újra befektetik

Frissült a Lightyear Széf, már a kamatot is újra befektetik

A Lightyear frissítette a Széf funkcióját, amely automatikus újrabefektetést kínál.

Májusban jelent meg a Lightyear Széf, amely rugalmasabb MMF befektetéseket kínál euróban, amerikai dollárban és brit fontban. A funkcionális frissítésnek köszönhetően a Széfben elhelyezett kamatot a jövőben nem a pénzszámlára fizeti ki a szolgáltató, hanem a Széfben helyezi el, az azonnal bekerül a többi pénz mellé, így onnantól kezdve az is kamatozik tovább. Természetesen a funkció kikapcsolható, így aki szeretné, az továbbra is a pénzszámlájára kapja a kamatot.

A Széf segítségével egy rugalmas, alacsony kockázatú befektetési megoldást kínál a Lightyear, ráadásul a szolgáltatás elérhető a TBSZ számlákon is, így ott is lehetőség van stabil hozamot elérni.

Aktuális várható éves hozamok (APY) a Széfben:

  • Euró: 3,63%
  • Amerikai dollár: 5,35%
  • Brit font: 5,16%
Frissült a Lightyear Széf, már a kamatot is újra befektetik
A feltüntetett hozam nettó, változó értékű, mértéke a 2024. június 26-i napon érvényes szintet tükrözi.

A Széf jelenleg forintban nem kínál befektetési lehetőséget, ennek oka az, hogy a Blackrock nem kínál forint MMF-t. Ha valaki forintban szeretne megtakarítani, annak a normál befektetési számlán a be nem fektetett forintra 5% kamatot fizet jelenleg a Lightyear.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak).

A Széf segítségével a pénzt pénzpiaci alapokba lehet befektetni, ahol a befektetés értéke emelkedhet, vagy csökkenhet. A feltételek a Lightyear ÁSZF szerint érvényesek, szükség esetén kérj segítséget. A feltüntetett hozam nettó, változó értékű, mértéke a 2024. június 26-i napon érvényes szintet tükrözi.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!