Lightyear Széf: magas hozamot kínál TBSZ-en is az új funkció

A Lightyearben megjelent egy új funkció, a Széf, amely az MMF befektetések lehetőségét pörgeti fel.

Tizenegy országban, többek között Magyarországon indult el a Lightyear Széf funkció, amely minimális kezelési díjak mellett kínál alacsony kockázatú hozamot euróban, dollárban, vagy fontban.

Aktuális várható éves hozamok (APY) a Széfben:

  • Euró: 3,83%
  • Amerikai dollár: 5,39%
  • Brit font: 5,21%

A Széfbe helyezett pénzt a Lightyear rögtön BlackRock MMF-be helyezi, így az azonnal elkezd dolgozni nekünk. A Széfbe minimum 1 euró/dollár/font helyezhető, felső határa nincs. A Széfből bármikor kivehető a pénz és azonnal felhasználható, így a legtöbb esetben nem kell várakozni az elérhetőségre.

Lightyear Széf: magas hozamot kínál TBSZ-en is az új funkció

Ezt a rugalmas befektetési formát mindösszesen 0,25%-os díjjal terheli a Lightyear, ebből 0,10% a BlackRock díja, 0,15% a Lightyearé.

Fontos hogy nem csak a hagyományos befektetési számlán, hanem a TBSZ alatt is elérhető a Széf, így lehetőség van ott is stabil hozamot elérni.

A Széf jelenleg forintban nem kínál befektetési lehetőséget, ennek oka az, hogy a Blackrock nem kínál forint MMF-t. Ha valaki forintban szeretne megtakarítani, annak a normál befektetési számlán a be nem fektetett forintra 5% kamatot fizet jelenleg a Lightyear.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak).

A Széf segítségével a pénzt pénzpiaci alapokba lehet befektetni, ahol a befektetés értéke emelkedhet, vagy csökkenhet. A feltételek a Lightyear ÁSZF szerint érvényesek, szükség esetén kérj segítséget. A feltüntetett hozam nettó, változó értékű, mértéke a 2024. május 22-i napon érvényes szintet tükrözi.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!